Introduktionskurs i djembespel 6/7 kl 19

Introduktionskurserna är kurser för den som aldrig har spelat förut och bara vill prova på. Du lär dig de enkla grunderna för djembespel och en av rytmerna ur den rika djembetraditionen. Inga förkunskaper krävs!

Kursavgiften är 250 kr. Kurstrummor finns att låna utan extra kostnad.

Introduktioner på fredagkvällar är vanligtvis en del av en hel helgkurs och man kan då välja att gå hela Helgkursen eller enbart Introduktionen som en fristående kurs.

Anmälan och mer information på Djembe Centers hemsida www.djembe.se

Välkommen!

Helgkurs i djembespel 6-8 juli

Det blir en sommarkurs i djembespel fredag till söndag 6-8 juli. Kursen är avsedd för både nybörjare och för de som redan har gått några kurser tidigare.

Fredagkvällen fungerar som en tvåtimmars introduktionskurs för de som aldrig spelat förut och lördag-söndag bygger sedan vidare med fler traditionella rytmer.

Hela kursen kostar 1.500:- och enbart fredagkvällen kostar 250:- för den som bor nära och bara vill prova på först.

Anmälan och mer information på Djembe Centers hemsida www.djembe.se

Kontakta mig via telefon 070-725 42 63 eller epost till lennart.hallstrom@djembe.se om du har några frågor!

Fredag 6/7 Introduktion kl 19-21
Lördag 7/7 Fortsättning kl 9-12 + 14-17 + danskväll
Söndag 8/7 Fortsättning kl 9-12 + 14-17

Djembetrummor som även är till salu finns att låna under kursen utan kostnad.

Kursdeltagarna sköter själva sin mathållning i Spelmanshusets kök under helgen. Både lanthandel, frukost- och lunchservering finns på gångavstånd. Kurstiderna möjliggör långa matraster och bad i Långasjön vid fint väder. På lördagkvällen blir det både trummor och dans på ett närbeläget dansevent!

Övernattning i Spelmanshusets gästlägenhet kostar 300:- för helgen (medtag egna sängkläder). Övernattning på luftmadrasserna i kurslokalen kostar inget (medtag egen sovsäck). Övernattning i Långasjö Vandrarhem kostar ca 800:- för helgen i tvåbäddsrum (boka i god tid).

Välkommen till en skön trumkurs i fantastisk miljö!