BOKNING/ANMÄLAN

Spelmanshuset och dess gästlägenhet går att boka för egna aktiviteter när det är ledigt.

KURSANMÄLAN:

Titta i kursprogrammet under menyrubriken KALENDARIUM och klicka på länken ANMÄLAN så kommer du till hemsidan där du kan anmäla dig till respektive kurs. (Spelmanshuset är en lokal som kan hyras för olika typer av kurser och aktiviteter. Du anmäler dig därför direkt till respektive kursledare eller arrangör.)

LOKALBOKNING:

Börja med att kolla i Spelmanshusets KALENDARIUM om det är ledigt under den tid som du vill boka det för din kurs eller aktivitet. Kontakta sedan Lennart Hallström på telefon 070-725 42 63 eller via e-post till info@spelmanshuset.se för att ta reda på om din kurs eller aktivitet bedöms vara lämplig i Spelmanshuset och vad det i så fall skulle kosta att hyra det. (700 kr per dygn är ett riktmärke för husets lokal och ytterligare 700 kr för gästlägenheten med 8 sängplatser..)

     

OBS! Spelmanshuset strävar efter att hålla så låga priser som möjligt samt att främja konstnärliga, kulturella och kreativa verksamheter. Det finns därför inga bestämda taxor för uthyrning. Priset beror på  vilket datum och vilken tid man vill hyra, hur stor del av huset man vill hyra, vilken aktivitet det är, hur många som ska delta, vilken ålder deltagarna har, vilken service man önskar och hur mycket man är beredd att göra själv, om man har hyrt tidigare, om man hyr som privatperson, ideell förening eller företag, etc.

ÖVERNATTNING:

Spelmanshusets lägenhet kan även hyras ut separat under en eller flera dagar när lokalen inte är bokad. Lägenheten har eget kök och badrum med duschkabin samt sängplatser för upp till 8 personer. Priset per person under kurser och festivaler är ca 200 kr per natt eller 700 kr för hela lägenheten. Kontakta Lennart Hallström på telefon 070-725 42 63 eller via e-post till info@spelmanshuset.se .